Grand Canyon

Het Deense merk Grand Canyon biedt outdoorproducten aan van topkwaliteit. Ondanks dit blijft het merk wat goedkoper dan andere bekende A-merken. Dit maakt de producten van Grand Canyon zeer aantrekkelijk.

Op dit moment biedt Grand Canyon 2 modellen aan veldbedden aan, beide in 2 maten. Dit zijn het Grand Canyon Alu Camping Bed en het Grand Canyon Alu Camping Bed Extra Strong. Beide modellen zijn beschikbaar in de maten M en L.

Het Grand Canyon Alu Camping Bed Extra Strong L is een uitzonderlijk groot en sterk veldbed, met haar afmetingen van 210 x 64 x 42 centimeter biedt deze ook aan grotere mensen voldoende plaats. Het draaggewicht van 150 kilogram is ook aanzienlijk hoger dan bij de meeste veldbedden.

Naast veldbedden biedt Grand Canyon ook veldbed covers. Dit is een soort deken welke bevestigd wordt op het veldbed om zo het comfort en de isolatiewaarde te verhogen. Een Grand Canyon veldbed met een Grand Canyon Bed Cover biedt een slaapcomfort wat erg dicht in de buurt van het comfort van een echt bed komt.

Tarpshop biedt de veldbedden en veldbed accessoires van Grand Canyon aan. De Grand Canyon veldbedden tref je aan via de onderstaande link:

Grand Canyon veldbedden