Eurotrail

Het merk Eurotrail is sinds geruime tijd een grote naam op de Europese outdoormarkt. Eurotrail streeft een groot productassortiment na waar ook het veldbed niet aan mag ontbreken.

Eurotrail biedt dan ook allerlei modellen veldbedden aan, van luxe ligbedden tot simplistische compacte veldbedden. Hierdoor biedt Eurotrail voor iedere toepassing van het veldbed een passend model, bijvoorbeeld voor het slapen in een lage tent, het ontspannen op het strand en voor het bieden van een comfortabele slaapplaats aan logees.

Qua gewicht beginnen de veldbedden rond de 4 kilogram. Hierdoor zijn ze minder geschikt voor lichtgewicht hikers. Wel zijn de veldbedden ideaal voor bijvoorbeeld autovakanties doordat de meeste modellen een zeer aangenaam slaapcomfort bieden en in een zeer korte tijd op te zetten zijn.

Alle veldbedden van Eurotrail worden geleverd met een opbergzak. Hierdoor kunnen de veldbedden gemakkelijk en compact worden opgeborgen.

Tarpshop voert alle veldbedden van het merk Eurotrail in haar assortiment. Dit assortiment tref je aan via de onderstaande link:

Eurotrail veldbedden